-
Moduli 1 13
-
Hyrje në SommelieriLecture1.1
-
Shërbimi i verësLecture1.2
-
Varietetet ndërkombetareLecture1.3
-
Analiza sensorialeLecture1.4
-
Aplikimi i analizes sensorialeLecture1.5
-
Kombinimi i verës me ushqiminLecture1.6
-
Verat e FrancësLecture1.7
-
Verat e ItalisëLecture1.8
-
Zona të tjera që prodhojnë verëLecture1.9
-
Verat ShqiptareLecture1.10
-
Maturimi i VerësLecture1.11
-
TerminologjiLecture1.12
-
Test 0 questionQuiz1.1
-
-
Moduli 2 5
-
DistilatetLecture2.1
-
Distilatet NeutraleLecture2.2
-
Distilatet e DrithitLecture2.3
-
Distilatet e Frutave dhe BimëveLecture2.4
-
BirraLecture2.5
-
-
No items in this section
This content is protected, please login and enroll course to view this content!
Mbrapa
Verat e Francës
Përpara
Zona të tjera që prodhojnë verë

