4230291-128

Kurse në Auditor

Lexo më shumë
186398-128

Kurse Online

Lexo më shumë
1564501-128

Këshillim & Trajnim

Lexo më shumë

Kurse Online

Evente

Gladiola Dona
20/02/2020

Worldwide Hotel Technology Conference

#aloLinda
02/05/2019

HAT Fest 2019

Gladiola Dona
01/03/2020

Panairi i punes i Hotelerise

Çfarë thonë njerëzit për ne

Eksperiencat dhe dëshmitë e tyre në HAT

hoteli

Swiss Diamond Hotel Prishtinë

Hospitality  and Tourism Academy është e angazhuar në trajnimin e vazhdueshëm të të gjithë stafit të Hotelit Swiss Diamond, nga i cili kemi përfituar përvoja të shumta në fushën e hotelerisë dhe mikëpritjes. Performanca e hotelit është rritur ndjeshëm.

entr-lezha

Alta Hila

Entrepreneur from Lezha

Dëshiroj të jap përshtypjet e mia rreth kursit të shkëlqyer “Menaxher Biznesi në Mikpritje”, që unë mora te Hospitality and Tourism Academy.Ky kurs ka ndryshuar si punën time ashtu edhe jetën personale në një mënyrë kaq pozitive. Unë kam qenë në gjendje për të vënë në zbatim të gjitha aftësitë dhe këshillat që kam mësuar, me rezultate pothuajse të menjëherëshme.

16830875_10210250387114286_7222474596764085927_n

Adriatik Selami

Sipërmarrës nga Vlora

Për çdo sipërmarrës, punonjës, menaxher që operon në sektorin e turizmit dhe shërbimeve, prodhimit të ushqimit e pijeve, për çdo individ që dëshiron të përsosë aftësitë e të shijuarit, bota “HAT” do t’ju iluminojë. E këshilloj.