Një kurs i plotë për t’u bërë një profesionist bari pa patur nevojë për njohuri paraprake ose për ata që duan të hapin dhe menaxhojnë barin e tyre.
Kohëzgjatja: 3 muaj / 72 orë mësimi
Çmimi: 280 Eur / muaj
Temat: Café Bar, Teori pijesh, Bazat e Miksologjise, Koktejlet klasike & fashion.
Diploma: Chef de Bar
Kurs 2 mujor i përqendruar vetëm tek arti i përzierjes së koktejleve, ideal për ndihmesat në bar që duan të promovohen ose ata që kanë pak eksperincë në bar por duan të përvetësojnë artin e miksologjisë.
Kohëzgjatja: 2 muaj / 50 orë
Çmimi: 280 Euro / muaj
Temat: Teori pijesh, Mjetet e barmanit dhe Teknikat e përzierjes, Kokteljet klasike, Kokteljet fashion, Arti i miksimit dhe Balancimit të shijes për të krijuar vetë koktejle.
Diploma: Barist Miksolog
Kurs i plotë për shërbim dhe menaxhim restoranti për këdo që ka njouri të limituara ose aspak njohuri në këtë fushë, ideale për ata që duan të punojnë në këtë fushë ose punojnë si kamarierë dhe duan të rriten profesionalisht, ose për ata që duan të hapin një restorant.
Kohëzgjatja: 3 muaj / 72 orë mësimi
Kosto: 250 Eur / muaj
Temat: Teknikat e shërbimit në sallë: shërbimi Anglez, Francez & Amerikan, Shërbimi para klientit, Sommelieri dhe Teori pijesh, Evente dhe Bufe, Menaxhim restoranti.
Diploma: Menaxher Restoranti
Kursi i plotë që mbulon çdo aspekt në recepsion për këdo që punon ose synon të ngrihet profesionalisht. Nuk ka nevojë për dije paraprake. Nevojiten njohuri të gjuhës Angleze.
Kohëzgjatja: 3 muaj / 72 orë
Çmimi: 250 euro / muaj
Temat: Shërbimi në recepsion dhe procedurat, Komunikimi verbal dhe jo-verbal, Menaxhimi i ankesave, Korrespondencë biznesi, E-marketing në hoteleri, Trajnim software (HMS), Menaxhimi i shitjes dhe Strategji çmimesh.
Diploma: Menaxher recepsioni
Një kurs për të gjithë ata që punojnë në kuzhinë dhe duan të fokusohen dhe rriten profesionalisht në aspektin menaxherial. Ideal për ndihmësa dhe kuzhiniere që duan të bëhen shefa kuzhine.
Kohëzgjatja: 2 muaj / 50 orë
Çmimi: 250 Euro / muaj
Temat: Hierarkia dhe rolet në kuzhinë, Siguria ushqimore e avancuar dhe Standardet në kulinari, Menaxhimi i inventarit, Dizenjimi i menusë, Zhvillimi i stafit dhe Roli i menaxherit
Diploma: Menaxher ushqimi
Një kurs 6 mujor që mbulon të gjitha departmantet e hotelit si edhe aspketin menaxherial. Ideal per pronarë dhe menaxherë hoteli. Kandidatët duhet të kenë njohuritë mira të Anglishtes.
Kohëzgjatja: 6 muaj / 100 orë
Çmimi: 250 Euro / muaj
Temat: Principet dhe praktikat në recepsion, Bar, Restorant, Housekeeping, Shitje dhe Marketing, Indikatorët e performancës në hoteleri, Komunikimi efektiv dhe etikë biznesi, Leadership.
Diploma: Drejtues Hoteli
Kurs katër mujor i përqëndruar dhe efektiv, ideal për ata që janë në industrinë e mikpritjes ose kanë studiuar në fushën e ekonomisë. Ky kurs i shërben personave që menaxhojnë hotele ose janë në role të larta ekzekutive ne fushën e mikpritjes. Kandidatët duhet të kenë dije paraprake të gjuhës Angleze.
Kohëzgjatja: 4 muaj / 100 orë
Çmimi: 350 Euro / muaj
Temat: Menaxhimi në recepsion, Bar, Restorant, Housekeeping, Menaxhim kuzhine, Financa për menaxhere dhe Bazat ligjore në sipermarrje, Burimet njerëzore, Shitje dhe Marketing, Indikatorët e performancës në hoteleri, Etikë biznesi, Leadership.
Diploma: Menaxher Biznesi në Mikpritje