-
Moduli 1 15
Ky modul përmban bazat e shërbimit dhe dije të përgjithshme mbi teknikat si edhe terminologjinë.
-
Lecture1.1
-
Lecture1.2
-
Lecture1.3
-
Lecture1.4
-
Lecture1.5
-
Lecture1.6
-
Lecture1.7
-
Lecture1.8
-
Quiz1.1
-
Lecture1.9
-
Lecture1.10
-
Lecture1.11
-
Lecture1.12
-
Lecture1.13
-
Quiz1.2
-
-
Moduli 2 12
Pijet janë një pjesë e rëndësishme e restorantit, ndaj një kamarier duhet të ketë dije të thëlla mbi pijet në mënyrë që të mund t'i sugjerojë dhe shërbeje ato.
-
Lecture2.1
-
Lecture2.2
-
Lecture2.3
-
Lecture2.4
-
Lecture2.5
-
Lecture2.6
-
Lecture2.7
-
Lecture2.8
-
Lecture2.9
-
Lecture2.10
-
Lecture2.11
-
Quiz2.1
-
-
Moduli 3 12
Dijet e përgjithshme mbi Sommelierinë janë shumë të rëndësishme kur punojmë në restorant. Një kamarier i mirë duhet të jetë i aftë të sugjerojë duke kombinuar verën me ushqimin dhe duke e shpejguar verën me një gjuhë sa më profesionale.
-
Lecture3.1
-
Lecture3.2
-
Lecture3.3
-
Lecture3.4
-
Quiz3.1
-
Lecture3.5
-
Lecture3.6
-
Lecture3.7
-
Lecture3.8
-
Lecture3.9
-
Lecture3.10
-
Quiz3.2
-
-
Moduli 4 11
Nëse jeni një menaxher restoranti apo do të hapni restorantin tuaj, është shumë e rëndësishme të kuptoni sesi mund ta bëni restorantin tuaj të suksesshëm.
-
Lecture4.1
-
Lecture4.2
-
Lecture4.3
-
Lecture4.4
-
Lecture4.5
-
Lecture4.6
-
Lecture4.7
-
Lecture4.8
-
Lecture4.9
-
Lecture4.10
-
Quiz4.1
-
This content is protected, please login and enroll course to view this content!