Trajnime “On-site”


Trajnime ne Hotele, Restorante, Bare

Trajnerët e akademisë, vijnë në biznesin tuaj dhe trajnojnë stafin në ambjentet ku ata punojnë: bar, restorant, recepsion, house-keeping


Mentoring Individual

Mentoring individual është program i dizenjuar për menaxheret e biznesit, duke filluar që nga know-how professional, përzgjedhja e stafit, teknikat e motivimit të stafit, menaxhimit të operacioneve e deri tek diferencimi e planifikimi strategjik i bizensit.