• Jul
  16

  Kursi "Menaxher Biznesi"

  17.00 - 19.30

  Praktika dhe principe biznesi

 • Feb
  28

  Kursi i Restorantit

  17.00 - 19.00

  Kurs i formimit profesional per Maitre d'Hotel

 • Feb
  27

  OPEN DAY

  10.00 - 13.00

  Ejani njihuni me profesionet qe oferohen ne HOSPITALITY AND TOURISM ACADEMY si edhe me mundesite e punesimit pas kryerjes se formimit profesional! Ne Diten e Hapur ju mund te ndiqni leksione te hapura ne BAR, RESTORANT dhe RECEPSION. Cmime preferenciale do te ofrohen per regjistrime ne Diten e Hapur. Per konfirmimin e pjesemarrjes suaj kontaktoni ne: 068 200 4000

 • May
  04

  Barmen Courses

  16.00 - 19.00

  Profesional Barmen