07Sep

  • Nga HAT.al

Njihuni me Gidin »

Përshëndetje Gid,

06Jul

  • Nga HAT.al

Pse një punë në Mikpritje? »

MIKPRITJA ËSHTË NJË BOTË NË RRITJE

01Jan

  • Nga HAT.al

Business Etiquette »

Karrieren e ben Ti! Ajo nuk mesohet.

01Jan

  • Nga HAT.al

01Jan

  • Nga HAT.al

10 gabime në shërbim »

Na ndodh shpesh të vërejmë gabimet që ndodhin para syve tanë kur konsumojmë në restorante, bare e kafene. Në fakt, ato gabime ndodhin aq shpesh sa herë herë na duken normale dhe kështu mësohemi t'i pranojmë. Kush e ka fajin? Stafi i patrajnuar? Kultura e mangët në mikpritje? Këtu nuk e kam fjalën për mikpritjen në familje dhe për miqtë, por për mikpritjen si industri: “HOSPITALITY” = MIKPRITJE, të presësh miq (klientë) në nje bar, kafe, restorant, hotel.