Bëhu Anëtar

HORECA Academy ka gjithashtu synim të shërbejë si pikëlidhjeje midis grupeve të interesit, duke bashkuar profesionistët e fushës së Bareve, Restoranteve, Hoteleve dhe furnitorëve të tyre. Anëtaret e HORECA Academy përfitojnë: Diagnostifikim HORECA pa pagëse, 20% ulje për çdo shërbim që HORECA Academy ofron, suport në përzgjedhjen e stafit dhe mirëmbajtjen e standardeve, mundësi bashkëpunimi, workshops profesionale dhe përditësim me të rejat në fushën e Gastronomisë.

 • Paketat e anëtarësimit:

  • Individ 10.000 Lekë në vit
  • BAR – Kafe 25.000 Lekë në vit
  • Restorant 40.000 Lekë në vit
  • Hotel 80.000 Lekë në vit
  • Distributor 80.000 Lekë në vit