• 068 200 4000

Kafe - Bar
 

Restorant
 

Hotel
 

Evente
 

Operator
Turistik

HOSPITALITY & TOURISM Academy eshte nje qender profesionale per te rinj ambicioze ne fushen e Hoteleri Turizmit. E licensuar nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtise dhe Sipermarrjes. HOSPITALITY and TOURISM Academy trajnon dhe certifikon profesioniste Barman, Kamarier, Recepsioniste, Hotelier, Menaxher, Hostess, Agjent udhetimesh, Menaxher Eventesh dhe Bufe etj.

HOSPITALITY & TOURISM Academy gjithashtu, u vjen ne ndihme sipermarresve per trajnimin e stafit, konsulton biznesin dhe vendos lidhje ndermjet paleve te interesit.

BLOG »

  • 10 gabime në shërbim

   01/01/0001

   Na ndodh shpesh të vërejmë gabimet që ndodhin para syve tanë kur konsumojmë në restorante, bare e kafene. Në fakt, ato gabime ndodhin aq shpesh sa herë herë na duken normale dhe kështu mësohemi t'i pranojmë. Kush e ka fajin? Stafi i patrajnuar? Kultura e mangët në mikpritje? Këtu nuk e kam fjalën për mikpritjen në familje dhe për miqtë, por për mikpritjen si industri: “HOSPITALITY” = MIKPRITJE, të presësh miq (klientë) në nje bar, kafe, restorant, hotel.

  • Business Etiquette

   01/01/0001

   Karrieren e ben Ti! Ajo nuk mesohet.